New Vitara

Нивоа на опрема

GLX

New Vitara GL Plus • START/STOP систем
 • Серво управувач
 • Aудио команди na управувач
 • Управувач со висинско и длабинско подесување
 • LED дневни светла
 • Клима уред - автоматски
 • 7 воздушни перници
 • ABS + EBD
 • ESP - Систем за контрола на стабилноста на возилото
 • TCS - Систем за контрола на влечна сила
 • Систем за ослободување на педала на кочница
 • USB конекција
 • Bluetooth контроли на управувачот
 • Возачко и совозачко седиште подесиви по висина
 • Светло за магла напред и назад
 • LED стоп светла
 • Штитиници за сонце со огледало и осветлување
 • Далечинско централно заклучување
 • Hill Hold - помош при тргнување на нагорнина
 • Електрика на ретровизори со грејачи
 • Електрика на предни и задни прозори
 • Патен компјутер
 • Систем за заштита од кражба, Имобилизатор
 • Индикатор со препорака за степен на пренос
 • Индикатор за низок притисок во пневматици
 • Предни, задни и странични поткрила
 • Делива задна клупа 60:40
 • Isofix за детско седиште
 • Аларм
 • Тонирани стакла напред
 • Затемнети термоизолациони задни стакла
 • Рачки од врати и ретровизори - црни
 • 16" челични тркала со 215/60R16 пневматици
 • Сет за поправка на пневматици
 • Автоматски клима уред
 • Кожен управувач
 • Светла за магла напред
 • 4,2 inch информационен дисплеј во боја
 • Аудио систем со 7” LCD дисплеј осетлив на допир
 • Подршка за Andoid Auto & Apple CarPlay
 • Камера за паркирање наназад
 • Cruise control - темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Aлуминиумски бандажи 17"
 • Хромирана предна маска
 • Наслон за рака напред
 • Xромирани кровни носачи
 • Грејачи на предни седишта
 • Канали за греење на задни седишта
 • Конзолна касета
 • Hill Decent Control - помош при возење низбрдо (само кај 4WD)
 • Безбедносен пакет кај GL Pus (само за 4WD)
 • Радарско следење на сообраќајна лента
 • DSBS - Радарска подршка за сопирање
 • ESS - Сигнал за итно запирање
 • ACC - Прилагодлив темпомат
 • BSM - Детекција на мртов агол при претекнување и возење назад
повеќе
од 17.990 €

од 16.370 €,
за возила од лагер

GLX SR

New Vitara GLX

Повеќе од GL Plus:
 • LED мултирефлектор
 • Автоматски светла
 • Автоматско нагодување на предни светла
 • Паркинг сензори напред и назад
 • Централен часовник
 • Key less-пристап и стартување без клуч
 • Навигација
 • Елeктрично преклопиви ретровизори
 • Трепкачи на ретровизори
 • Автоматско затемнување на ретровизор
 • Тапацир на врати и седишта обложени со кожа и велур
 • 2 високотонци
 • Кај GLX, Безбедносниот пакет е стандард
повеќе

од 21.900 €

Бои

Superior White Bright Red Galactic Gray Cool White Pearl Cosmic Black Pearl Silky Silver Atlantis Turquoise Savanna Ivory + Cosmic Black Pearl Atlantis Turquoise + Cosmic Black Pearl Galactic Gray + Cosmic Black Pearl Bright Red + Cosmic Black Pearl Atlantis Turquoise + Superior White Solar Yellow Pearl + Cosmic Black Pearl Ice Grayish Blue + Cosmic Black Pearl Solar Yellow Pearl + Superior White

Детали

carmap

Часовник во централната конзола

Клима уред со филтер за полен

Blind Spot Monitor

за ниво GL+ (само за 4WD) и за ниво GLX

7" Екран осетлив на допир со можност за поврзуввање со паметен телефон и камера за гледање назад

Нов дизајн на тапацирот на седиштата

Cruise Control контрола на управувачот

Подлактица

Загревање на предните седишта