SWIFT HYBRID

Нивоа на опрема

GL

SWIFT HYBRID GL

Ставки од GL вредни за напомена:

БЕЗБЕДНОСТ

ABS + EBD+BAS анти блок систем на сопирачките и елетро контрола на тркалата:

ESP - Систем за контрола на стабилноста на возилото

TCS - Систем за контрола на влечна сила

TPMS - Индикатор за низок притисок во пневматици

Auto Stop and Start систем на моторот за МТ

Hill Hold помош при тргнување на нагорнина

Сигурносни ремени со звучен сигнал, подесиви по висина

6 воздушни перници

Можност за блокирање на задни врати

Систем за заштита од кражба, Имобилизатор

Сигурносни појаси на предни и задни седишта

Систем за ослободување на педали

КОМФОР

Серво управувач со аудио команди

Управувач подесив по висина обложен со кожа

Далечинско централно заклучување

Електрика на предни прозори

Електрика на ретровизори со грејачи

Клима уред со филтер за полен

Автоматски светла

Патен компјутер, со индекс за надворешна температура, напомена за вклучени светла, отворени врати, не ставени појаси, смена на масло

Возачко седиште подесиво по висина

Прекривка и светло во багажник

Делива задна клупа 60:40

Наслон за глава на задни седишта (3)

Внатрешно копче за отварање на резервоарот

Грејачи на ретровизори

Грејач на задно стакло

Сет за поправка на пневматици

USB и AUX приклучок

12V приклучок во централна конзола и багажник

Радио CD MP3 WMA со 4 звучници

Bluetooth контроли на управувачот

ЕКСТЕРИЕР И ЕНТЕРИЕР

15 инчи челични тркала со 175/65R15 пневматици

Функција на светла "Guide me light"

LED Дневни светла

Халогени предни светла

Тонирани стакла

Рачки на врати и ретровизори во боја на каросерија

Предни брисачи со интервал; заден брисач со прскалка

Штитници за сонце со огледало за возачот и совозачот

Осветлување на таванот (3 позиции)

Преграда за чаши и шишиња на предни и задни врати

Рачка за менувач-црна, со сребрени детали

Внатрешни рачки за врати, хромирани

Бела украсна лајсна на централна конзола

Внатрешен тапацир на врати

Тапацир на седишта со текстил

Декоративни прстени на вентилација со сребрена боја

Бели украсни лајсни на подлактица - предни врати

Џеб на наслон на предно седиште

повеќе
од 12.990 Евра

од 11.820 Евра

GL+

SWIFT HYBRID GL+

Повеќе од GL:

КОМФОРТ

7 инчи аудио екран на допир со камера за паркирање

Конекција со паметен телефон + Apple Car Play

Грејачи на предни седишта

Канали за греење на задни седишта

БЕЗБЕДНОСТ

Систем за отклучување на менувач (за CVT)

ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР

Алуминиумски бандажи 16"; гуми 185/55Р16

Темни термоизолациони задни стакла

Светла за магла

повеќе
од 13.990 Евра

од 12.731 Евра

GLX

SWIFT HYBRID GLX

Повеќе од Gl Plus:

БЕЗБЕДНОСТ

Dual Camera Brake Suport

RBS - Радарска подршка за сопирање

Lane departure warning - Предупредување за напуштање на лента на движење

КОМФОРТ

Кey less-пристап и стартување без клуч

Автоматски клима уред

4,2 инчи информационен дисплеј во боја

Навигација

Два високотонци

Управувач со длабинско подесување

Прилагодлив Cruse Control - темпомат

Ограничувач на брзина

High Beam Assist - Автоматско гасење на долги светла

Автоматско нагодување на предни светла

Електрика на задни прозори

ЕКСТЕРИЕР И ИНТЕРИЕР

Трепкачи на ретровизори

Алуминиумски бандажи 16" полирани

LED дневни свeтла - интегрирани во предни светла

LED предни и задни светла

Елeктрично преклопиви ретровизори

Украсни лајсни на централна конзола и на предните врати со боја "перла"

повеќе
од 15.900 Евра

од 14.469 Евра

Бои

Burning Red Pearl Metallic Speedy Blue Metallic Pure White Pearl Metallic Premium Silver Metallic Mineral Gray Metallic Super Black Pearl Metallic Fervent Red Speedy Blue Metallic / Premium Silver Metallic Premium Silver Metallic / Super Black Pearl Metallic Super Black Pearl Metallic / Premium Silver Metallic Mineral Gray Metallic / Super Black Pearl Metalic

Детали

carmap

Место за шише

4,2 инчен информационен дисплеј во боја

Adaptive Cruise Control