01.12.2019 - 31.12.2019

Vitara 1.4 GL Plus 2WD, 140 КС | Новогодишен попуст од 9%

Понудата важи за возила од лагер до 31 Декември 2019 

Прочитај повеќе за VITARA тука

Ценовник за Vitara тукa