add icon Page 1 boat-wheel icon boat icon brochure icon Calendar call icon car-doors icon check icon chevron-down icon chevron-left icon chevron-right icon chevron-up icon Затвори-alt icon Затвори icon coin-euro icon coin-pound icon curve-arrow icon dealer-website icon double-down-chevron icon down-chevron icon down-scroller icon download icon drivetrain icon email icon engine icon Enlarge enlarge icon facebook icon fuel icon hand-indicator icon Home outline Combined Shape info icon instagram icon lightning icon location-solid icon Location Icon location icon Meida Icon remove icon Пребарај Icon shaft-standard icon shaft icon slider-chevron icon speedometer icon star-full icon star-half icon star-none icon steering-wheel icon suzuki-logo-s icon test-drive icon blue tick Layer 1 tilt icon transmission icon twitter icon Warning Icon weight icon youtube icon


Ценовник за IGNIS

Забавен. Уникатен. Funky. Кога иновативната технологија се комбинира со cool коцкаст стајлинг. Сосема ново ниво на комфор и безбедност. Разновидна функционалност. Животот штотуку стана поинтересен.


Ценовник за новиот Swift

Еден автомобил треба да има лице што предизвикува емоции. Новиот Swift е создаден да управува со срцето. Неверојатен карактер претставен преку стил и боја. Комфорен и необврзувачки. Добредојдовте во светот на дневната потреба да се биде позади воланот, во едно ново возбудливо автомобилско искуство, кое нема крај. На секој можен начин, Swift те крева.

 

Ценовник за Swift Sport

Спортски компакт, создаден да нуди перформанси, придвижуван од моќниот 1.4 Boosterjet мотор, со висок вртежен момент. Нуди инстант одговор на педалата на гас, носејќи перформанси кои едноставно забрзуаат пулс. Цврстата и лесна каросерија придонесува за динамично управување, екстремно забрзување и ниска потрошувачка, за неверојатно возачко доживување.


Ценовник за BALENO

Уште во почетокот на конструирањето и дизајнирањето на новото Baleno, Suzuki воспостави една клучна рамка - да не се штеди на ништо и резултатот на тоа е хармонична комбинација на дизајн, супериорни перформанси, пионерски технологии и паметно и функционално пакување. . Ценовник за Jimny

Четвртата генерација на малиот, но сепак неодолив и високоспособен теренец Jimny ќе го замени моделот кој пазарно е присутен веќе две децении. Се очекуваат голем број на различни верзии, вклучувајќи и модерни модели со двобоен екстериер. Во глобала, коцкастиот изглед на возилото ќе остане, иако дизајнот е целосно различен, а направени се некои промени со цел да се освежи новиот модел, а сепак да остане вистински доследен на она што е - теренец.
Ценовник за VITARA

25 години од лансирањето на оригиналната Vitara, новиот модел настапува со свежи идеи за тоа како треба да изгледа едно SUV возило. Новата Vitara е помала по димензии, со цел да ги задоволи потребите на урбаните купувачи.

 

Ценовник за S-CROSS

Со развојот на овој автомобил, Suzuki уште еднаш ја потврди својата неприкосновена стручност во производството на кросовер возила со погон на сите 4 тркала. S-Cross својот карактер го изразува преку современиот стил и дизајн, бескомпромисна безбедност, врвните перформанси, како и од еколошки аспект - ниската потрошувачка на гориво и емисија на штетни гасови.
Suzuki финансирање 

Начини за финансирање за набавка на нов Suzuki автомобил