add icon Page 1 boat-wheel icon boat icon brochure icon Calendar call icon car-doors icon check icon chevron-down icon chevron-left icon chevron-right icon chevron-up icon Затвори-alt icon Затвори icon coin-euro icon coin-pound icon curve-arrow icon dealer-website icon double-down-chevron icon down-chevron icon down-scroller icon download icon drivetrain icon email icon engine icon Enlarge enlarge icon facebook icon fuel icon hand-indicator icon Home outline Combined Shape info icon instagram icon lightning icon location-solid icon Location Icon location icon Meida Icon remove icon Пребарај Icon shaft-standard icon shaft icon slider-chevron icon speedometer icon star-full icon star-half icon star-none icon steering-wheel icon suzuki-logo-s icon test-drive icon blue tick Layer 1 tilt icon transmission icon twitter icon Warning Icon weight icon youtube icon

ДАЛИ МУ Е ПОТРЕБЕН СЕРВИС НА МОЈОТ Suzuki?

Редовното сервисирање ги одржува перформансите на вашиот автомобил на високо ниво и ќе ја оптимизира потршувачката на гориво. Тоа помага вашиот автомобил да биде ефикасен низ целиот негови животен век. Секако, препорачуваме возилото редовно да се сервисира еднаш годишно или на секои 15.000 или 20.000 km *, во зависност кој услов прв ќе се исполни. Проверете ја вашата сервисна книшка за повеќе детали.

 * За коректни интервали за сервисирање и за автомобили пред 2002-ра година, контактирајте го импортерот.

Во извештајот за задоволство на купувачите во Велика Британија објавен во јули 2017, Suzuki беше рангиран на 26-тата позиција од вкупно 246 организации во Велика Британија, односно на 2РА позиција во конкуренција на организации од автомобилскиот сектор.

БЕЗБЕДНОСТ И СЕРВИСНИ КАМПАЊИ

Дознајте дали има повлекувања на автомобили поради безбедност или сервисни кампањи за вашиот автомобил

Suzuki е посветен на работа во рамките на Кодексот на практики за безбедности дефекти, па понекогаш во текот на животниот век на вашиот автомобил, некои делови мора да бидат заменети поради безбедносни причини или сервисни кампањи. И повлекувањето поради безбедносни причини, и преземените сервисни кампањи се бесплатни.

Безбедносни повлекување

Suzuki веднаш ќе ве извести и покани да го посетите локалниот дилер во случај на повлекувањата поради дефекти кои се поврзани со безбедноста на вашиот автомобил (Вредно да се напомене: Ова кај Suzuki ретко се случува, речиси и да не се случува.)

Сервисни кампањи

Сервисните кампањи се неопходни за одредени составни делови од вашиот Suzuki да функционираат оптимално.

Во студијата за доверливост спроведена во 2017 година Suzuki беше рангиран на 4-та позиција како најдоверлив бренд во конкуренција на 25 авто-производители.

Suzuki искусни техничари

Во целост можете да му верувате на сервисирањето и одржувањето на вашиот автомобил. Suzuki сервисниот тим користи исклучиво оригинални Suzuki делови кои ја одржуваат ефикасноста на вашиот автомобил.

Горди сме на себе, и на можноста да работиме според многу високи стандарди за квалитет, како и персонал во целата дилерска мрежа кои ја користат истата филозофија.

Во 2017 година испитувањето за најреспектабилни сервисни тимови во Македони, го рангираше на Suzuki на првата позиција како најдоверлива сервисна услуга.

Ако не знаете каде да го најдете вашиот VIN (Vehicle Identification Number)

Погледнете тука

Ако сте техничар или механичар од страна, и ви е потреба техничка информација, кликнете тука